Nemzetközi partnerkapcsolatok és hálózatok


Az információs broker tevékenység a Gordius Marketing Tanácsadó Kft. üzleti profiljának alapját képezi. Cégünk több mint 10 éve tagja több nemzetközi hálózatnak, amelyek rendszeresen igényelnek információkat a magyarországi vállalkozások tevékenységérõl, a magyar piac fejlõdésérõl, befektetési lehetöségekrõl, üzleti eseményekrõl, stb.

A külföldrõl érkezõ megbízások legtöbbször meghatározott terméket gyártó, bizonyos szolgáltatást nyújtó, vagy éppen speciális technológiával rendelkezõ vállakozások felkutatására vonatkoznak. A Gordius Kft. különbözõ információs forrásokból kiindulva, a szakmai forrásokat és adatbázisokat felhasználva, végül pedig legtöbbször személyes kapcsolat felvételével végzi el a kutatást. Célunk mindenkor, hogy megbízónk igényeit optimális módon elégítsük ki, így a kutatás során a megadott szempontoknak megfelelõ valamennyi cég adatait a megrendelõ rendelkezésére bocsájtjuk és dokumentáljuk. Külön gondot fordítunk arra, hogy a kutatás a lehetõ legszélesebb vállalkozói körre terjedjen ki. A Gordius Kft. által készített kutatási jelentés alapján a megbízó cég közvetlen kapcsolatba lép a magyar cégekkel. A tényleges üzleti kapcsolat kialakítása, a mûszaki-kereskedelmi tárgyalások alapesetben a Gordius Kft. közremûködése nélkül történnek.

Magyar cégeknek, exportpiacokon

Hasonló megbízásokat/kutatásokat partnerkapcsolatainkon keresztül a magyar vállalkozások számára is végzünk, akik üzleti információkat igényelnek más európai, vagy éppen ázsiai, amerikai, stb. országok cégeire/piacaira vonatkozóan. Több mint 30 országban rendelkezünk partnerekkel, akik a helyi nyelv és gazdasági ismeretek birtokában a lehetõ legautentikusabb információkat biztosítják az adott piacra vonatkozóan.

Az információigény megfogalmazását követõen hálózati partnerünktöl ajánlatot kérünk a megbízás kivitelezhetõségére, árára és a kutatás határidejére vonatkozóan. A magyar vállalkozások ezen feltételek birtokában eldönthetik, kivánnak-e élni a lehetõséggel. A megbízás létrejötte esetén a megrendelt információk beszerzésérõl a Gordius Kft. gondoskodik.

GORDIUS Kft., 1125 Budapest Sárospatak u. 30/d, Hungary, +36 1 214 0866, +36 1 202 7047, info@gordiuskft.t-online.hu